top of page

Een ervaring Talentenspel individueel:

Ik vond het heel leuk, gezellig en leerzaam. Ik heb mijn talenten ontdekt en heb geleerd hoe ik daar mee moet omgaan. Ik heb ontdekt dat er een stiltezoeker en een beschermer in mij zit, terwijl ik dat niet had verwacht. Bedankt daarvoor!!!   Xanthe 11 jaar

Ervaring workshop 10 deelnemers 'Kijk haar':

Mirjam verzorgde voor onze groep enthousiaste Kijk Haar! dames een workshop met Het Talentenspel in de hoofdrol. Het is een ontspannen en creatieve manier om weer eens op een rijtje te krijgen waar je talenten liggen. Voor mij persoonlijk betekende het thuiskomen bij talenten die ooit een rol speelden, maar tegelijkertijd heb ik ook talenten ontdekt waar ik me niet eerder bewust van was. Het voelde goed om op deze manier een verkenning aan te gaan en het is een uitdaging om aan de hand van deze opgedane kennis nieuwe paden te gaan bewandelen. Mirjam wist een plezierige en veilige omgeving te creëren waar ieder zich goed bij voelde. Een absolute aanrader om deze workshop te volgen als je wilt weten waar je kracht ligt!

Wat een inspirerende manier om je talenten te (her)vinden. Mirjam wist een aantal gevoelige snaren te raken tijdens de workshop. Grappig genoeg kwamen er ook dingen uit die ik eigenlijk helemaal niet had verwacht, zaken waarmee ik echt  aan de slag wil!

                            Artikelen uit de media

Artikel in MoodieZ magazine van februari 2014: Ontdek je Talenten

Artikel in Sociaal Bestek magazine van februari 2013: ROC zet jongtalentenspel in tegen schooluitval
Artikel in De Telegraaf van 30 september 2011 (fotografie: Rene Oudshoorn): Talentenspel wijst de weg
Artikel in BewustZijn magazine van april 2011: Jong Talent: Het talentenspel voor tieners
Artikel in Educare magazine van februari 2011: Jong Talent Spel: jongeren ontdekken hun talenten
Artikel in Den Haag Centraal van 20 augustus 2010: Spel maakt jeugd bewust van talent
Artikel in AD / Haagsche Courant van 17 september 2010 :Talentenspel toont kind wat het echt wil

bottom of page